stranica_banner

Kako odabrati pravu traku za pakiranje za svoju tvrtku?

traka za pakiranje prilagođeni logotip

Odabir prave trake za pakiranje za vaše poslovanje ključan je kako biste osigurali da vaši proizvodi stignu na odredište sigurno i sigurno.Evo nekoliko čimbenika koje treba uzeti u obzir pri odabiru prave trake za pakiranje:

Materijal - Postoji nekoliko materijala za odabir, uključujući polipropilen, butil akrilat i BOPP.Polipropilen je najčešća i pristupačna opcija.

Širina - širina trake treba odgovarati veličini i težini paketa.Za teške pakete odaberite širu traku za dodatnu podršku.

Ljepilo - Odaberite ljepilo koje je jako i izdržljivo.Akrilno ljepilo je popularan izbor jer je otporno na promjene temperature i starenje.

Ako želite prilagoditi svoju traku za pakiranje, razmislite o prozirnoj traci za pakiranje s prilagođenim logotipom ili traci s prilagođenim logotipom za kutije za pakiranje.Ovo je sjajan način da promovirate svoj brend i da se vaši paketi istaknu.Odaberite pouzdanog dobavljača koji nudi kvalitetne materijale i usluge ispisa kako biste osigurali da vaša traka po narudžbi zadovolji vaše potrebe.


Vrijeme objave: 11. travnja 2023